over mij

Durft de kunstenaar in mezelf naar buiten te treden? Welke stappen neem ik om een eigen "handtekening" te vinden? Welke leraren kom ik tegen? En wat leer ik dan? Welke keuzes maak ik? Ik hou van tekenen en schilderen, van wol, papier en textiel. En ik hou ervan om het anders dan anders te doen.

Door te tekenen en te schilderen maak ik een verbinding tussen wat ik zie met wat ik voel en ervaar. Door kunst te maken besef ik wat echt belangrijk is voor mij. Ik haal mijn inspiratie uit het leven en alles wat leeft, uit mijn omgeving, de seizoenen en natuurlijk mijn familie. Mijn kunst toont waar ik van hou, waar ik mee verbonden ben. Binnen de beeldende kunst combineer ik graag kunstvormen als fotografie, tekenen, collage en schilderen. Daarnaast ben ik ook aan het schrijven en dichten. Van een idee een tastbaar voorwerp maken geeft me vrijheid. Ik heb dan het gevoel dat ik me kwetsbaar opstel, maar dat mag iedereen zien.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Patricia, prachtig om te zien hoe jij je dagelijkse ervaringen en ontmoetingen op inspirerende wijze weet vast te leggen. Je doet het in je eigen stijl maar ook steeds weer anders dan anders.. Knap! Lieve Groetjes Marjan (kumulus/ou)

Anoniem zei

Patricia,

Je schrijfsels, commentaar en wellicht ook je schilderijen, (maar daar heb ik geen verstand van zoals je weet) getuigen van een unieke nuchterheid en directheid! houden zo!

Groeten van een oude vriend en collega.

Anoniem zei

Beste Patricia,

op je oude online stekkie bij de OU had je een mooie Itjing 'draaien', die ik soms wel dagelijks gebruikte. helaas is die zeer recent offline gehaald. Weet jij waar of hoe ik aan die Itjing kan komen?

Ik zou 'm echt heel graag gebruiken...
Dank! Annette Boere

Patricia Coors zei

Mijn website www.open.ou.nl/pmc is (gedeeltelijk) verhuisd naar home.kpn.nl/pmc
Je vindt hier de I Tjing, Tarot en Numerologie...