zaterdag, september 09, 2023

3212-Flachsmuseum1

Inderdaad, had twee uur nodig om mijn stand op te bouwen. Heb het gevoel dat er teveel staat; kon niet alles neerleggen en hangen. Heb wat gasten kunnen inwijden in het ‘hameren’. Van buurvrouw Gisela Stotzka had ik nog een leeg naamplaatje gekregen, die ik snel kon vullen met mijn naam en wat bloemetjes.

De meeste mensen vallen voor mijn blauwe cyanotype quiltje. Er was zelfs een meneer die vanuit zijn fotografische verleden een en ander herkende. Ook leuk zijn gesprekken met mensen die met oudjes werken en enthousiast worden over het hameren. Ook kwamen de Duitse leden van Grenzenlo(o)s op bezoek. Het was verder niet heel erg druk, maar de organisator beloofde dat het morgen drukker zal zijn. Vandaag was het erg warm, maar morgen zal het nog warmer worden. Omdat het ‘s nachts erg vochtig wordt heb ik bijna alles weer meegenomen. Morgen dan maar wat eerder beginnen. En eventueel wat huiswerk meenemen.

O ja, had nog een stukje dáár gebakken brood met ‘griebenschmalz’ gegeten, weet niet of ik het goed verstaan heb. Kijken of ik morgen ook zo’n brood kan kopen.

Geen opmerkingen: